Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Bekende Tv Presentatrice Bezoekt Literair Evenement

Gwen van Poorten zoekt motivatie op Boekenbal

Bekende tv-presentatrice bezoekt literair evenement

Poorten hoopt op inspiratie voor boek af te ronden

Gwen van Poorten, bekend van onder meer het tv-programma "Spuiten en Slikken", heeft het Boekenbal bezocht in de hoop wat extra motivatie te vinden om haar boek af te schrijven. Poorten, die in 1989 werd geboren, is ook een populaire spreker.

Het Boekenbal is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt in Amsterdam en waar auteurs, uitgevers en andere mensen uit de literaire wereld samenkomen. Poorten hoopte op het evenement wat inspiratie op te doen om haar boek te voltooien, dat momenteel op de 6970e plaats staat in de ranglijst.

Volgens Poorten is ze nog niet helemaal klaar met haar boek, maar ze hoopt dat het Boekenbal haar de laatste boost geeft die ze nodig heeft om het af te ronden. Ze prees het evenement ook voor de vele mogelijkheden om in contact te komen met andere schrijvers en professionals uit de literaire wereld.

Het Boekenbal is een belangrijk evenement in de Nederlandse literaire kalender en trekt elk jaar duizenden bezoekers. Het evenement biedt een platform voor schrijvers om hun werk te promoten en in contact te komen met hun publiek, en het biedt lezers de mogelijkheid om hun favoriete auteurs te ontmoeten en meer over de laatste trends in de literatuur te weten te komen.

Poorten is slechts een van de vele schrijvers die het Boekenbal bezoeken in de hoop op inspiratie en motivatie. Het evenement is een unieke kans om in contact te komen met andere schrijvers en om meer te leren over de wereld van literatuur.


Comments